parallax background

Inlägg på din hemsida direkt från mobilen

augusti 24, 2017
Designtrappans 4 steg
augusti 21, 2017
Fasad och innehåll
september 8, 2017

Även om det är lätt och går att göra så är det inte säkert att du ska göra det

Tänk så smidigt det är idag, det går att göra det mesta i mobilen. Fota, retuschera och fixa med bilder, rita, göra film, redigera film, ta in och skapa ljud, skriva text och sätta ihop allt också i mobilen. Du kan vara hur kreativ som helst egentligen. Du kan skapa nya sidor, redigera och göra inlägg på din hemsida var du än befinner dig direkt i mobilen. Som jag gjorde här, liggandes på bryggan på landet i solnedgången.

Visst, på sociala medier som Facebook och Instagram så är det väldigt lätt, men att kunna göra det på sin hemsida är det inte lika lätt föra alla.

Men även om det är lätt och går att göra så är det inte säkert att du ska göra det utan att tänka igenom innehållet lite extra, speciellt om det är på företagets hemsida. Allt hänger på vad du vill uppnå med inlägget.

Det jag ville uppnå med detta inlägg är egentligen att visa att vi kan hjälpa våra kunder med flexibla lösningar. Som den här webben som vi har gjort, det är en flexibel lösning anpassad för oss. Tyck gärna till om vad du gillar vår nya webb 😊

 

Om du är i behov av en flexibel lösning skicka gärna ett mejl nedan så tar jag kontakt inom 24 timmar.