VÅRA TJÄNSTER

Vi utgår alltid från ett nuläge.

Behoven är olika och eftersom vi arbetar i nätverk så är vi flexibla och kan anpassa oss både till det lilla och det stora. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av vår leverans till dig.

Om vi bryter ner det så är tjänsterna:

Det handlar mycket om strategi, idé, visuell identitet och grafisk design.

Logotypen och den grafiska profilen/visuella identiteten är ditt ansikte utåt och det du kommunicerar mest med. Och om du använder det på ett klokt och strategiskt sätt så har du så mycket vunnet, en bra investering med andra ord. Vi hjälper dig tänka strategiskt runt ditt varumärke och designar logotyper, grafiska profiler, sälj- och marknadsmaterial, profilmaterial och webb.

Om ditt varumärke upplevs som värdefullt och unikt får du en starkare position på marknaden och i kundens medvetande. Rätt värden och känslor = förtroende och tillit = starkt varumärket = lätt för kunden att välja dig. Strategisk design stärker också dig, gör dig stolt och håller varumärket levande.


SE PÅ JOBBEXEMPEL

I de flesta projekt så behövs bilder.

Det finns lite olika alternativ att ta fram bilder. Antingen köper man från bildbank eller låter en fotograf fota på uppdrag. Vi har flera riktigt bra fotografer i vårt nätverk.

Vi kan också skapa unika bilder till dig, antingen rita och illustrera eller göra collage av bildmaterial.

Vi gör retusch och fixar med bilder också om så behövs.

Vi kommer att lägga upp lite bilder i butiken som du kan köpa direkt om så önskas.


BUTIK

Kunskap delar vi gärna med oss av.

Vi har workshops och kurser både specialanpassade och arrangerade.

Just nu har vi inga planerade men kommer att lägg ut om det när det är dags.

Innan vågen är över huvudet

Vi hjälper dig kontinuerligt med viss tid varje månad. Som en extern inhousbyrå.


KRAFTPAKETET

Ett starkt varumärke är som oljan som smörjer försäljningsmaskineriet

Förutom saker som kvalité, produktutveckling och service så är det VARUMÄRKET som till stor del ger kontinuitet och ett ökat värde. Ett starkt varumärke är som oljan som smörjer försäljningsmaskineriet och är kärnan i marknadskommunikationen. Och för att komma dit krävs en viss strategi. Vi utgår från nuläget och hjälper dig ta ut riktningarna.


LÄS OM DESIGNTRAPPAN

Vi följer projekten från början till färdig leverans om så önskas.

Dels kan vi hålla i hela projektet åt dig. Tidsplanering, upphandla tryck, kontakt med alla leverantörer som behövs i projektet. Men också designa och producera allt och göra tryckfärdiga original eller digitala originaldelar och hålla ihop allt.

KONTAKT

Vi finns här för dig så hör av dig. Mejla eller ring och berätta lite kort om ditt nuläge så tar vi det därifrån.