Idag är din dag…

Webbdesign, webbproduktion, visuell identitet

Författarwebb

Yago's finest
Yago's finest
Yago's finest

BRIEF

Anki Palm är inne på sin andra bok och hon behövde ta fram en författarwebb. Frågan var hur skulle representeras så att det rimmade med det hon levererar?
Anki och Odette har arbetet ihop flera år eftersom Odette även tagit fram Rediviva Optiks hemsida, en optiker i Uppsala som Anki äger och driver tillsammans med sin kompanjon. Jag kan varmt rekommendera den.

Uppdrag

Odette fick i uppdrag att designa och producera Ankis nya författarwebb. Anki behövde även en ny visuell identitet.

Lösning

Vi började med en workshop som vi alltid gör när vi ska göra en ny webb. Vi diskuterar fram vad vi ska åstadkomma i form av upplägg, uttryck, vad kunden vill att mottagaren ska göra när den kommer till webben. Var vill man vara om 1-3 år och så vidare. Sedan tog vi fram en strategi när det gäller texter, bilder och material som behövs för att skapa den perfekta webben. Men först tog Odette fram en logotyp, färgpalett, vissa grafiska element, typsnitt och känsla. Baserat på det designade hon den nya författarwebben. Webbplatsen publicerades februari 2021.

Projektwebb

https://ankipalm.se/
Odette hjälpte mig ta fram mycket mer en den författarhemsida jag beställde. Med hennes frågor och engagemang slutade det med att jag ser min affärsidé mycket tydligare och med hennes kreativa estetik upplever jag mitt författarskap i ett nytt ljus. Och jag är supernöjd med hemsidan som speglar det jag vill framföra.
Anki Palm, författare, optiker

x

Don’t want to miss anything?

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis

x

Subscribe to get notified!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque mattis eros.

Pin It on Pinterest

Share This