Idag är din dag…

VISUELL IDENTITET, LOGO, FÖRPACKING

Yago’s finest

Yago's finest
Yago's finest
Yago's finest

BRIEF

Yago's story: en dag när jag var liten, åkte matte till en husdjurskedja. Hon gick in för att köpa det bästa hundgodiset som fanns att finna, detta för att jag skulle lära mig lydnad och nya tricks! Kravet var att godiset skulle innehålla bara kött, och inte en massa onödig utfyllnad, tillsatser och konserveringsmedel. Men vet ni vad? Det fanns bara ett enda slags godis som bara innehöll kött – i hela affären! Dessutom kom godiset från en kontinent, men hade förpackats på en annan. Väldigt mycket onödigt åkande, om du frågar mig. Knappast bra för miljön! Så här kunde jag och mina hundkompisar bara inte ha det, tyckte matte. Hur svårt kan det vara att göra ett nyttigt och naturligt hundgodis, innehållandes endast svenska råvaror som är fritt från onödiga tillsatser? Driftig som matte är, gjorde hon slag i saken. Hon letade upp de bästa leverantörerna, köpte sig en frystork och startade ett företag. Hon hade den goda smaken att döpa det till Yago's finest.

Uppdrag

Ett nytt varumärkeskoncept skulle tas fram. Fokus låg i första hand på förpackningen och en ekonomisk lösning där vi i steg ett applicerade etiketter på produktpåsar. Eftersom produkten bestod av naturliga råvaror och att det var ett hantverksarbete att ta fram innehållet ville vi ha en look som var relativt jordnära. Det skulle bli flera smaker så en väl anpassad färgpalett krävdes som det gick att växa i.

Lösning

Lösningen blev naturfärgade påsar med transparenta etiketter. Eftersom allt gjordes innan faktiska produkter fanns krävdes en hel del bildretusch då vi skapade produktbilder så att ändå slutkunden kunde se ungefär hur produkten såg ut när webbshoppen kom upp. Webbshoppen gjorde Wasabiweb. Odette har också sedan tagit fram mallar, sälj och marknadsmaterial. Och allt eftersom varumärket växer så utvecklar vi produktdesignen för en ekonomisk förpackningsproduktion men ändå bibehålla grunddesignen. Jag kan bara säga att min hund ÄLSKAR Yago's finest så det kan jag rekommendera, speciellt som lite topping på maten 😉

Projektwebb

https://yagosfinest.com/
Jag har haft förmånen att få jobba med Odette i många år. Hon har hjälpt mig med loggor, hemsidor, reklamprylar, bilder, ja allt som skall vara snyggt och representera mitt bolag. Odette är fantastiskt lyhörd. Fler än en gång har det runnit glädjetårar på mina kinder.
Charlotte Löfgren

Entreprenör. Senaste varumärket Yago's finest

x

Don’t want to miss anything?

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis

x

Subscribe to get notified!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque mattis eros.

Pin It on Pinterest

Share This