Idag är din dag…

Strategi, webb, webbdesign

Webb till Pärlarö gård

Yago's finest
Yago's finest
Yago's finest

BRIEF

Mia Svensson skulle starta en kursgård med vandrarhem. Hon behövde en ny webb till det som uttryckte det hon ville åstadkomma.

Uppdrag

Odette fick i uppdrag att designa och producera den nya webben men först tog hon även fram en ny visuell identitet i form av logotyp, färgpalett, grafiska element, typsnitt och känsla som vi sedan implementerade på den nya webben.

Lösning

Vi började med en workshop som vi alltid gör när vi ska göra en ny webb. Vi diskuterar fram vad vi ska åstadkomma i form av upplägg, uttryck, vad man vill att mottagaren ska göra när den kommer till webben. Var vill man vara om 1-3 år o s v... Sedan tog vi fram en strategi när det gäller texter, alla bilder på de fina rummen och bilder som behövs för att uttrycka vad Pärlarö Gård står för. I steg ett fick vi improvisera lite då kursgården inte hade kickat igång än och så kan det vara ibland. Men Odette kan lösa det mesta 😉 Resultatet implementerades på den nya webben som publicerades i januari 2021.

Projektwebb

https://parlaro.se/
”Odette har verkligen fångat vem jag är och skapat en hemsida som speglar mig. Vårt samarbete blev en fin resa för mig och mitt företag.”
Mia Svensson

Ägare, Pärlarö Gård

x

Don’t want to miss anything?

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis

x

Subscribe to get notified!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque mattis eros.

Pin It on Pinterest

Share This